Xornaes 'Crisis. What crisis!'

A partir de les 10 hores nel Auditoriu Príncipe Felipe, d'Uviéu.
 
Entrada abierta a tol mundu cola posibilidá de solicitar un certificáu d'asistencia si s'acredita un presencia del 80 por cientu de les xornada.
 
Entama'l Conseyu de la Mocedá del Principáu d'Asturies en collaboración cola Coordinadora de ONGD's d'Asturies y l’Axencia Asturiana de Cooperación al Desarrollu.
 
A les 10 hores: presentación de la xornada por Marcos Cienfuegos, direutor de l’Axencia; Marcelino Sánchez, presidente del CMPA; y Mercedes González, presidenta de la Coordinadora.
 
A les 10. 30 hores, Joaquín Arriola, profesor d’Economía Política de la Euskal Herriko Unibertsitateko, va dar la charra ‘Crisis de engorde, cura de adelgazamiento’.
 
A les 12 hores, Carlos Martínez, politólogu presidente d’ATTAC nel Estáu, va ufrir la charrra ‘Los nuevos dictadores: mercados y banqueros’.
 
A les 13 hores, José Manuel Paredes Castañón, catedráticu de Derechu Penal de la Universidá d’Uviéu, que va falar de ‘La crisis legal: del garantismo al populismo’.
 
A les 17 hores, Daniel Reventós, profesor titular de la Facultat d’Economía i Empresa de la Universitat de Barcelona, va presentar la charra ‘Verdades y mentiras sobre la crisis económica. Cómo afecta a la juventud y algunas alternativas en la era de la codicia’.
 
A les 18 hores, Esperiencies de trabayu ciudadanu con Jesús Barcelona (Sindicato de Técnicos del Ministerio de Hacienda-GESTHA), que va esplicar 'Cómo hacer que los ricos/as paguen la crisis', y Pablo Iglesias Turrión (profesor de Ciencia Política na Universidad Complutense de Madrid), que va falar de 'La tuerka. Crisis y medios de Comunicación alternativos'.

Fecha: 
Sab, 04/09/2011 - 00:00
Contador Estadistiques