El Parllamentu apruba'l calendariu pal proyeutu de llei d'axuste

|

La Xunta de Voceros de la Xunta Xeneral aprobó'l calendariu pa tramitar el proyeutu de llei de midíes urxentes de contención del gastu y en materia fiscal pa la reducción del déficit.

Asina, el próximu llunes 21 de xunu acaba a les 12.00 hores el plazu pa solicitar comparecencies. Darréu, la Mesa de la Comisión d'Economía y Facienda va señalar les mesmes. Les comparecencies van tener llugar el miércoles 23 de xunu a les 16.00 hores y el xueves 24 de xunu a les 9.00 hores.

El plazu pa la presentación d'enmiendes acaba'l vienres 2 de xunetu a les 13.00 hores. Esi día la Mesa de la Comisión d'Economía y Facienda reúnese pa calificar y almitir a trámite enmiendes a la totalidá si les hubiere. El Plenu del Debate de totalidá tendría llugar el llunes 5 de xunetu.
  
Esi mesmu día la Comisión d'Economía y Facienda va calificar y va almitir enmiendes parciales, amás de designar ponencia. A otru día, martes 6 de xunetu, va reunise la ponencia, mientres que'l miércoles emitiráse'l dictame. El vienres 9 de xunetu va tener llugar el plenu final.

Contador Estadistiques